BRANIX BENZINSKA STANICA

 

 

U skladu sa razvojnim ciljevima,planovima i mogućnostima,a nastojeći da prati zahteve okruženja i tržišta,preduzeće je 2006.god.pustilo u rad stanicu za snabdevanje motornih vozila sa tečnim naftnim gasom-TNG,- gasnu pumpu.

 

Takodje sledeci poslovnu i razvojnu strategiju a postujuci zahteve trzista I okruzenja,preduzece je uslo u projekat prosirenja ,pa je u 2009.god.pustilo u rad kompletnu stanicu za snabdevanje svim vrstama goriva.
Da bi se sto vise priblizili kupcima,nudi se snabdevanje gorivom sa odlozenim placanjem,sto bi trebalo da naidje na odobravanje narocito transportera I preduzetnika.


U okviru pumpe posluje prodavnica,u kojoj se kupcima nudi  širok izbor aditiva, motornih ulja, antifriza, akumulatora, svećica, osigurača, sijalica i ostalih sitnih rezervnih delova, sredstava i pribora za održavanje higijene automobila, kao i osvežavajućih napitaka.

 

U okviru iste prodavnice kupcima se nude delovi za ugradnju gasnih uredjaja u automobile,kao i butan gas,za domaćinstvo,u bocama od 10 kg. 

 

 

 

 

 

Sva prava zadržana © Branix d.o.o.

Izradio KompArt